37 minggu 3 hari

Tadi masa nak ambil tarikh serah diri tuk bersalin 38minggu sebb gdm on ubat..dokter ad seluk sikit,sebab nak kasi buka jalan 1cm.. start dari dokter seluk tadi,sampai ke rumah terus perut saya jdi kerap mengeras... ni tadi baru cek,ada keputihan campur coklat sikit... tanda nk bersalin dah ke tu? Perut pula kejap2 rasa sakit2. #ingintahu

1 Balas

Mmg normal lepas seluk akan keluar darah sikit. Kalau perut mengeras + sakit pinggang setiap 5 minit tu better boleh la ke hosp ye