Hanya Meluah

Tadi ke kkia.. banyak sangat tengok org pakai gelang pink dan tunggu untuk pemeriksaan demam .. apa kan daya kk dan kkia bergabung pintu masuk yang sama .. beratur jarak² tapi terlampau banyak yang tunggu kiri kanan sebab demam + simtom² covid .. kesian pada ibu yang bawa bby dlm pantang utk cek kuning.. risau sangat dengan situasi skg .. tempat mommy² semua macam ni juga ke? Bercampur tempat pendaftaran di pintu masuk utama .. ibu² mengandung sehabis baik duduk di rumah jaga diri.. tapi bila buat chekup sebulan /2minggu sekali sangat² terdedah dengan virus ni pula rasanya.. 😞#ingintahu

3 Balas

tempat saya xbercampur tapi lab untuk cek kencing n darah dekat dengan tempat orang cek covid.Cuma berpisah dengan tirai plastik aje

kk tempat saya lain. tak bercampur pintu masuk utama. hmm stay safe ye sis ❤️

3y ago

terima kasih sis.. tu la yg risau sekarang ni sy 2hari skali kena ke kkia sbb bp x cantik.. setiap kali pergi org nk swab.. org demam.. org pakai gelang pink beratur sekali..

Tmpt sye takde sis.. mungkin kt sne populasi org bnyak sngt kot..

3y ago

mungkin.. sbb sini kk kecik je.. org demam dia asingkn cek dekat bilik lain tp kaunter dpan mmg bercampur semua.. seram setiap kali nk lepas kawasan tu..