Baby Besar 1minggu

Tadi doktor kate baby saya besar 1mggu dari tarikh sepatutnye.. Then doktor kate nk suruh saya bersalin paksa la ape laa.. Saya dh tak keruan? pastu 37weeks dye suruh masuk wad serah diri utk bersalin.. Risau nyeee..cm2 dlm pikiran saya

1 Balas

Seminggu je pun. Doc gelabah pulak haha. Doc sy ckp selagi tak lebih 2w ok je

4y ago

Haa kan.. Bile saya g tnye klinik at tmpt sy checkup tu.. Diorg tgk, ehh normal laa ni.. Lagipon baby masa tu bru 2.2kg.. Doc hospital tu menakut2kan saya.. Hurmm.. Pastu skrg pon mkn pon sy dh kene sukat2.. 😫