Refer Doc Pakar

Tadi checkup kt kkia...esok refer pakar lak...hopefully xada apa2 la...nurse kata refer sbb nak check brsalin normal atau czer..check mcm mna lak ya..mcm seram je???mommies ada pengalaman refer doc pakar x?

2 Balas

1 prgnnt mommy emgncy ke atau mcm mne. ?sye first mmg emgncy. .tp nurse kk xde plak ckp utk refer ke pakar. .

5y ago

InsyaAllah😊

Kandungan ade mslh ke

5y ago

Xada masalah pun...cuma anak 1st brsalin czer 7tahun lpas...tu yg nk kena refer doc pakar...