Ingin tahu

Assalamualaikum nak tnya , normal ke pregnant 33week bby 2.44kg ? Doc dah refer pakar bulan9 . Aih berdebar lak ? Agak2 kene brsalin awal atau tak ye ? Ada yg sama mcm sy ke ? #pleasehelp #ingintahu #secondbaby #duedate3/10

4 Balas

sama macam saya 32weeks sekarang baby berat 2.2kg. doktor cakap kena refer pakar sebab baby besar. saya takde gdm. mext week kena check bp every 2/3 days. Takut jugak kalau besar ni padahal perut saya kecil je orang pun tak tahu saya preggy

2y ago

Ohh yeke, sy semuanyer xde masalah apa. Cuma doc kata bby besar jer . Tu kene refer pakar

Saya 33w tadi scan baby 2.3kg. Saya pun terkejut sebab last scan 1.7kg je 😅 due saya 1/10 insyaAllah. Tapi bila tanya doktor (doktor pakar sebab saya ambil fpp) doktor cakap normal je berat tu so saya pun rasa okay je la kut

Kenapa saya takde scan 33 weeks ae 😅. Last scan 29 weeks, repeat scan 36weeks kang 😅😅

sbb ape ye refer pakar , sy 37week 3kg

2y ago

Doc ckp Sebb bby besar