Betul ke sebelum 12weeks kena buat buku?

Tadi call KK untuk dpt kan appointment, ni dah masuk 5weeks dapat appointment dari KK untuk dtg tarikh yg dia kasi 18.1.2021 dan masa ni dah masuk 12weeks..perlu ke confirmkan balik tarikh atau ikut je tarikh yg dibagi. Sebelum pergi kena booked dkat mysejahtera tgk date untuk next month masih kosong.. Tapi KK bagi date yg agak lama untuk buat buku dan check... #firstbaby #mommybuntu

24 Balas

ikot je date yg kk bagi . sebab saya pon baru lepas call kk nak buat appointment . skrg 8week . saya dapat tarikh 18/12 . masa tu kandungn dalam 10week . mungkin dorang nak hadkan org time covid ni .

4y ago

Kalau dpt bulan 12 takda risau mana. Sebab buat masa skg takda checkup dkat Mana² pun. Risau jugak lama sgt kan, sbb still nak tau perkembangan baby.. 😅