Betul ke sebelum 12weeks kena buat buku?

Tadi call KK untuk dpt kan appointment, ni dah masuk 5weeks dapat appointment dari KK untuk dtg tarikh yg dia kasi 18.1.2021 dan masa ni dah masuk 12weeks..perlu ke confirmkan balik tarikh atau ikut je tarikh yg dibagi. Sebelum pergi kena booked dkat mysejahtera tgk date untuk next month masih kosong.. Tapi KK bagi date yg agak lama untuk buat buku dan check... #firstbaby #mommybuntu

24 Balas

lamanya appointment tu. sy 5 week da buka buku. lgi2 ank pertama. cuba call lgi , klau msih kne tgu 12 week. awk follow up di swasta je dlu. asid folic jgn lupa mkn.