Baby Baru 3 Bulan Aktif sgt

Tadi baru lepas scan dekat kk . Kandungan bru msuk 12 week 4 days . Tp masa scan tu baby mmg dah aktif sgt ? . Tgok pn mcam nk gelak , mcam² ragam baby tu dduk . Adakah tu normal ? Sape yg baby dia aktif sgt mcam sy masa scan . Tp sblm scan tu sy bru lepas makan . Ke bby happy sgt sbb lpas makan .

1 Balas

Sama sis.. aritu g scan bukan main lg baby goyang² kan kaki nye..😊

5y ago

Normal ye sis ? Tkot jgk sy sis . Smpai doc tu cakap dekat bby dduk diam kejap sbb nk amik ukuran . Nk trgelak pn ad tgok gelagat baby . Btw tq ye sis sbb respon ❤️