Punca gugur

Tadi ada terbaca pasal pasal ibu keguguran. Orang kata kita tak boleh sediakan barang baby awal2, nanti baby nak keluar cepat. Tu pun boleh jadi salah satu punca gugur. Logic ke benda ni?#mommybuntu #pregnancy #1stimemom

18 Balas

x la..mungkin org dulu2 tkut Ibu dah siap kn brang anak, tp Kandungan gugur tkut tringt atau sedih mungkin la mereka pkir mcm tu...tp sy start 13-14w mcm tu dah start beli 2-3 barang,next month pn mcm tu jgk lama2 complete dah..insyaAllah x ad ap2 kita niat yg baik2 pkir yg baik2.