Punca gugur

Tadi ada terbaca pasal pasal ibu keguguran. Orang kata kita tak boleh sediakan barang baby awal2, nanti baby nak keluar cepat. Tu pun boleh jadi salah satu punca gugur. Logic ke benda ni?#mommybuntu #pregnancy #1stimemom

18 Balas

mitos. nak beli baju baby awal ke lambat ke tiada kaitan. tak digalakkan beli baju awal sebab, takut kandungan tak menjadi, nanti tengok barang baby, makin sedih dan emosi. pendapat saya, ada duit, nak beli, beli. nanti takda duit, tak dapat beli. ekonomi sekarang bukannya bagus mcm dlu.