Week15?

??♥️Can't wait to feel you kicking baby..

Week15?
6 Balas

congratulations mommy soon you will feel it. mine at 16 week start feel my baby kicking 😊

5y ago

Well.. Me pun xtau mommy.. Ni dah 16w4d xrasa pun lagi.. Ikut ketebalan kulit perut kot..klau bdn bsar cm sy 20w ke atas kot baru rasa

sama laaa. tak sabar. mggu depan 16 minggu.

5y ago

Dah scan haritu 1st 13w6d..then first buka buku scan lagi 15w cmtu.. Now dah 16w5d..xda tendangan lg.. Hahahahaha

❤️❤️❤️❤️❤️❤️

yeahh!!bby akan main bola dalam perut mommy

6y ago

Hahahahahaha janganla sampai main bola pula.. Xkeruan mommy nanti😂♥️

😍😍😍🎉

i dh rasa #22weeks