Trust Allah's plan✨

Alhamdulillah dh selamat bersalin setelah lebih 10 jam tahan contration dari 1cm je bukaan. Jam 2 pagi tadi pegi pac tekejut jugak bukaan dh 4cm tapi takdir menentukan dr pecahkan air ketuban warna hijau, baby dh terberak pulak dalam perut jd tros tolak ke OT utk emergency czer tros tktunggu dah. Papepon syukur sngt alhamdulillah lahir cahaya pertama sulung anugerah terindah???❤️ ##f1rstimemom

13 Balas

Sis saya nak tanya bahaya tak klau baby berak dalam perut sebab tadi pagi ada benda keluar dari Cik Bunga berwarna hijau pekat saya risau dan first time benda tu keluar pregnant sebelum ni tak pernah plk keluar benda tu skrng ni pregnant 3rd ingin tahu ???

7mo ago

Sangat bahaya ya, risikonya anak akan meninggal dalam perut ? dah pergi hosp ke ?

Masyaallah Alhamdulillah tahniah sis... selamat berpantang Dan semoga ibu Dan baby sentiasa dlm keadaan sihat² selalu ye...semoga Allah sentiasa permudahkan segala urusan sis Dan family sis...best nya bergelar seorg ibu dpt bau baby..??

Boleh lahir normal ke sis biar pun baby dah berak dalam perut

7mo ago

Klu detect awl mmg kena emergency czer terus sbb baby berak dlm perut ni berisiko sgt untuk baby meninggal dalam perut. Nak tnggu bukaan lg utk lahir normal lama tu, silap2 baby keluar dah x bernyawa. bnyk kes baby yg lmbat kesan berak dlm perut meninggal. So klu dah ada tanda2 pecah ketuban dan air ketuban yg keluar tu hijau lebih baik cepat2 ke hosp..

Alhamdulillah, congrats sis ! Selamat berpantang ?

Alhamdulillah… tahniah… selamat berpantang…

alhamdulillah tahniah selamat berpantang ?

Alhamdulillah. Selamat berpantang sis! ?.

selamat berpantang. tahniah❤️?

tahniah. selamat berpantang ❤️

Alhamdulillah. Selamat berpantang.