Pengalaman Bersalin

Syukur berjaya melahirkan baby girl secara normal+vacuum+episiotomy walaupun masa ketuban pecah tiada bukaan rahim & baby masih tinggi belum engaged.Dr induce 6am,3.13pm lahirlah princess kesayangan mummy daddy.Sakit menahan contraction memang perit tapi bila baby lahir saja semua sakit hilang.Jahit pun nda terasa sudah ?

Pengalaman Bersalin
54 Balas

Comelnya ya allah.... Sya tgh sarat 8bulan lebih nk masuk 9bulan ...berdebar² dan x sabar tunggu kelahiran putera sulung sya lahir... Doakan ya semoga dipermudahkan...

Alhamdulillah semoga baby dn ibu nya sihat selalu dan bahagia selalu. And comel nye baby hehe. Doa kan saya jugak yer😍😘

Tnda merah kt dahi tu. Mnandakan. Bby lma sgt dekt pintu.. Sama mcm sya.. 16jam contraction.. 😅

4y ago

Anak buah sy ada dekat pipi tanda merah tu. Orang tua pun cakap sebab lama dekat pintu rahim. Sekarang dah 5 tahun dah tapi still tak hilang. Maybe jadi tanda lahir dah kot😅

Sy tgh menunggu kelahiran baby.. Skrg dah 37w .doakam sy dipermudahkan bersalin...

Alhamdulillah.. baby sihat dan comel. Tahniah mommy. Selamat berpantang ya 😍

syukur alhmdullillah , semoga bby n mmy setiasa sehat 😘

Tahniah sis..doakan saya juga supaya cepat2 ada baby🥰.

Alhamdulillah, tahniah sis. Selamat berpantang 🤗💕

Alhamdullilah, tahniah !❤️ Comelnyaa baby🥰

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. Cutenya baby 😍