8 week 4 days

Syukur Alhamdulillah🤲🏻❤️ Baby berada dalam keadaan baik❤️

8 week 4 days
13 Balas

Nak tanya. Apa rahsia puan, gestational age (9 weeks) kandungan 3 hari lebih besar dari kiraan last period (8 weeks 4 days)? Gestational age kandungan saya kurang daripada kiraan last period. Saya ada makan lebih sikit tapi masih ketinggalan beberapa hari.

3y ago

Ya sy pun ingin tahu. Mana thu ada petua yg boleh diamalkan... Masa sy scan 6w 1d (kiraan period), doktor ukur sy 6w 3d, cumanya masih risau sbb blm nmpk heart beat. Sy amalkan kurma+susu. Harap Pn.Adillah boleh share klu ada.. huhu.

alhamdulillah tahnia puan doakan saya bulan depan scan semula semoga nampak dan in shaa allah ada rezeki kai suami isteri

comelnyaa. 🥰🥰🥰 hope next week pun sy boleh dah nampak baby and dgr FHR🤲❤❤❤

Alhamdulillah.. Semoga next week appmnt sy pn dpt dengar FH juga.. Amin

Doakn jgk ntk sy iye sis.. Moga ade rezeki sy kali ni.. Aamiin

alhamdulillah tahniah ❤️

Alhamdulillah tahniah sis

Alhamdulillah tahniah

Alhamdulillah 🤲

Tahniah...