yeaayy alhamdulilah

Syukur alhamdulilah hari ni cek doktor positif pregnnt 5 weeks 2 days.pttlh bdan sll rsa x lrt asyik nk tdo je sjak PKP ni.awal2 trimester ni sll rsa skit dlm prt tp on off.rsa mcm ada ketul je sblh kiri ni.kawan2 ada yg pnh rsa mcm tu ke

1 Balas

Alhamdulillah tahniah jaga diri. Dah pergi jmpe doc? Mcm sy 5 weeks jmpe doc tuk scan kalau ada cyst and laen2. Kantung memang x nmpk lg. So senang apa2 kalau detec awal