makan durian

Syira ni hantu durian..bila time musim durian je..mesti beli..dlm sebulan tu kerap je mkn..kdg satu hari tu smpai 10 atau lebih ulas saya mkn..nk jdikn cerita..3 minggu lpas..saya asyik mkn durian.berderet hari la mkn.tapi saya langsung x de alahan ape2.cuma suami saya je cpt loya.dia start loya sebulan yg lpas.smlm baru nk check pregnancy test.alhamdulillh 2 line..ank pertama?first period 26/6 mse nikah.last period saya 3/7..so soalan sya..betul ke janin saya kuat ketika mkn durian sebelum saya uji pregnancy test tu?

1 Balas

Selepas ni kurangkn mkn durian. Start mkn folic asid.. Msh awal kandungan so jaga lah elok2..