angin

Sye pregnant dah 9w..tpi bdan rse tk slse mcm bnyak angin dekt perot,rse senak..kdang-ii rse nak muntah tpi muntah angin..adakah bende tu biase.. #ankpertma

22 Balas

Cuba try amal minum air panas..air putih..bole kurangkn n elakkn kembung perut @ berangin dlm perut..

5y ago

Sy hari tu dkt kg perut mmg berangin..bab kg mentua mmg sejuk..3 hari dkt sna..mmg air panas ja minum..n sy kerapkn minum..klu air panas sna sekejap ja dah sejuk..alhamdullillah sekejap ka ok..n tdur amalkn pakai stokin yaa..bab kita mmg mudah masuk angin..mau2 lgi time pregnant nie..