Berat turun

Assalamualaikum ibu², saje nk share story .. dlu dari minggu ke5 hingga minggu ke9 saya xd morning sickness n berat saya 43.9, masuk je minggu ke10 smpai skang minggu ke12 ad da muntah stiap pagi lepas sarapan .. tapinye rse excited sbab perut da ad lemak wlaupun muntah pagi² 🤣🤣maklumla xpernah rase lemak perut sndri .. tpi harini g check up berat menurun 43.1, rse pelik pulak padahal da konfiden berisi dari sebelumnya 🤣 .. #firstmom #firstbaby

1 Balas

1st trimester mmng berat turun sbb alahan .. nt naik 2nd trimester baru berat naik