Susu newborn

Hi sye nk tnye..susu tepung untuk newborn ape yg sesuai ye?🤗harap mommy" bole bantu#bantusharing #ingintahu #f1sTymMom

6 Balas

Setiap bby tak sama sis.. Ada yg sesuai & ada yg tak sesuai. Depend dgn penerimaan bby. Kena try & error.. Saya sejak bby lahir sampai 11 bulan ni rasa nya banyak kali dh tukar susu sebab ada yg okay tapi berat tak naik, ada yg okay, lepas sebulan cirit birit,. Ada yg terus tak okay sembelit or terus muntah. Setakat ni yg paling lama bby ngam ialah s-26 gold.