Trimester ke3

Sye nak tnya normal ke keputihan makin banyak dh nk hujung² hamil nie,,semoga di permudahkan urusan sye dan ibu2 yg lainn💕🥰🌹

3 Balas

Keputihan sikit , dan xde gatal, bau pun boleh lekat GBS sis.. Sy baru +ve gbs.. Tergerak hati nak buat sbb wrna keputihan bertukar wrna kuning.. Skrg sy 30w +.. Nurse bgtau nampak mcm normal tp bila check +ve GBS..

sya due bulan ne keputihan makin bnyak ,batter bawa jumpa dr sis takut ada jangkitan kuman,sebb dr sya ckap cam ne keputihan terlalu bnyak masa mengandung pn xelok

Kena Bagitau dgn nurse masa checkup. Keputihan banyak takut ada jangkitan je mcm GBS. Nanti Doc akan amik sample dari serviks nak tau kenapa ada keputihan banyak