Epmom,susu sejuk untuk bayi

Sye Epmom,lepas pump terus simpan susu dalam peti ais kt chiller..bila baby tibe-ii nk susu then sye xsempat nk panaskan,boleh ke terus bg baby minum susu yg baru keluar dr chiller?baby ada effect batuk atau selsema x?sbab kadang xsempat nk panas baby dh menjerit ligat..hm

2 Balas

ikutkan u blh tahu pattern bby minum selang brp jam. keluar chiller kena letak dkt room temperature baru blh bg dkt bby

boleh je tak de masalah pun , klau baby awak minum sejuk sejuk .

7mo ago

terima kasih atas nasihat