gerakkan baby

sye dah 32 week , saiz baby besar semingggu . normal ke jarang rasa tendangan baby tp always rasa baby berpusing . selamat tak ? kene pergi hospital ke ?

2 Balas

Kena check frm 9am-9pm make sure baby gerak 10x or more than that. Take note on the 10th time tu jam brp dia gerak. Kat buku pink ada carta pergerakan.

kalau doktor tak ckp apa2 yg membimbangkan, tak perlu risau. & normal baby dah byk berpusing sbb ruang dah sempit.