hb low

sye ada mslh HB low..Dan skrg sy pn ada mslh keputihan yg tidak normal..rasa gatal2,pedih bila kencing and rasa sakit..ada sesiapa bleh tolong sy utk hilangkn mslh ini?

1 Balas

Utk HB low boleh amalkan buah delima atau juga Jus Pati Delima ( I beli brand FARS di kedai Makanan Arab) Utk keputihan selain dapat kan nasihat Dan antibiotic dari Doctor, pastikan panties sentiasa dalam keadaan kering

5y ago

ok..tq..tpi keputihan sy berair dn pantiliner dlm 3 jam mau tukar sbb trlalu basah..putih susu warna dia tpi cair..tidak pekat