travel 23 week

syaa nak tnya pendapat..sy dr kltan nk ke jb nan kendraan sndri BoLeh.ke.x ek?? skrang sy dh 23 week.. saya takut sbnar nya sbb tahun.lps sy bleeding time g cameron sbb van yg saya naik terjun lubang..time tu dlm 5 bln

1 Balas

insyaallah boleh je. naik apa2 kenderaan pun kalau dia nak bleeding dia jadi jugak. kalau naik kereta sendiri boleh lah kita sendiri handle, nak bawak slow ke laju ke, nak berhenti kat mana2 ke kan ikut selesa kita. yang penting utk perjalanan jauh every few hours berhenti la dkt rnr. regang2kan badan tu, bagi lancarkan peredaran darah ♥️