Sayaa baru 38week 1days

syaa 38week 1days tdi syaa baring2 sambil main telefon trus sya rasa mcm ada sesuatu yg keluar drii miss v syaa lps tu perut megeras sekjpp jdi syaa trus lap miss v sya guna kain truss yg keluar lendirr jernih bgtu ada kh nii tanda nak besalinn tpi perut syaa skjp sjaa megeras lps tu lma2 ok dhh...

Sayaa baru 38week 1days
2 Balas

Hi sis. Kena monitor kalau start perut mengeras dan kerap. Lepas tu lendir ni banyak keluar atau asyik keluar. Boleh check dengan doc. Kadang ada bukaan dah.

2y ago

iyaa sis dlm 1 hari ni 4 kali sdh keluar bgni tpii perut megeras kejap2 sja dtng ndk lmaaa tpii pinggang sakit sjaa lhh ndk juga kuat sakit nya

Kalau air ketuban dia rasa suam2 dan keluar mcm air mengalir ..kita x blh nk tahan pon..dia akan keluar je..