Tolongg ..sayaa risauu

Maafffkn syaa .nakk tanye ni keputihan or bukan syaa. Risauu ..kandungan 21weeks #bantusharing #ingintahu #firstbaby

Tolongg ..sayaa risauu
16 Balas

saya pun sama . saya sekarang 18weeks. hari ni da semalam keluar sikit2 mcm ni lg. tp dua hari lepas saya keluar mcm ni pegi check alhamdulillah doctor scan baby tak ada apa. doctor kata kalau keluar darah merah baru datang sekali lg. minta banyk rehat & tak berjalanan.

Saya pernah jadi macam ni masa 20weeks. better pergi hospital terus ya sis. sekurang-kurangnya kat sana doktor dan nurse boleh pantau keadaan sis dan baby

Terus lah jumpa doctor..saya dulu macam ni lah,keluar brown discharge rupanya dah missed miscarriage..at least dapatlah nasihat doctor lebih awal..

saya cadangkan puan tunjuk pada jururawat yang Jaga puan Di kk. kalau tak pun. terus pergi hospital. biar Dr sakit puan confirm kan.

spotting ni..wlaupn nmpk sikit cmtu. ..better g jmpe doc n chck asap..mg dpmudahkan segalanya .aamiin

Saya pon ad keluar skit mcmtu..tapi sy xpregenant tgh menunggu period kenapa ya ad yg tahu?

3y ago

Ooo okayy2..moga2 ade rezeki sy di bulan mulia ni..doakn sy ya🙏🏻

pergi hospital sis. ni mcm darah je. x normal. better pergi check😊

Ni darah ke keputihan? Sy pun ade ,tap mcm kuning cair😌sy 9 weeks

Better tnya doctor sis..keputihan ni keluar coklat2 ke?ada gatal2 x?

nampak macam darah je sis . better pergi ke hospital ya 😟