normal x klau 32 weeks bnyk pikir?

sya sjak akhir2 ni bnyk pikir psal tkut trberanak awal + risau psal preparation untk melahirkan nnti 😖 sya juga bnyk mimpi yg pelik2 skrg 😂

8 Balas

kalau boleh elakkan berfikiran yang negatif , sebab takut nanti puan stress dan bp naik .. hujung2 ni kita perlu jaga emosi dengan elok supaya nanti kita rasa tenang je nak menghadap semuanya .. inshaallah ☺️

sy 31weeks bnyk fkir jgk anak first tkde pngalaman branak. rmai kwn2 sy da branak ckp sakit sngt branak. sy tktau sy leh ke tak tahan sakitnya😭😭

sama .. sy 28w skrg . dri 20w dah byk fikir takut bersalin awal .. skrg termimpi² . bersalin sorang² ... mimpi hampir stiap hari . risau kdg .

abaikak benda negative, fikir yg baikbaik. semoga tuhan memberkati puan dan baby 🙏🏻

awak jgn terlampau fikir. kalau boleh cuba elakkan. jgn stress okay.

Saya tak tau normal ke x sbb saya pon mcm ni 😅 due 14/12

sentiasa berfikiran positif dan kawal pemakanan yg sihat...

Sama lah sy mimpi ngeri jee