Keguguran 10 minggu

Sya sedih sangat hari ni saya keguguran .Doktor cakap saya banyak buat kerja n banyak fikir. Tapi benda dah jadi. Redho je yg mampu. Mungkin ada rezeki lain nanti. Amin . Saya nak tanya perlu ke saya berpantang?Saya tak ada pengalaman.

4 Balas

semoga awak kuat dan tabah ya.. saya dah 2x gugur... sampai rasa nak mengandung lg pun takut.. 1st pregnancy gugur.. 3rd pregnancy pn gugur...

4y ago

insyaallah. rezeki tak ada lg

kena berpantang puan. tak apa, ada rezeki selepas ini yg lebih baik.

4y ago

yke?tp sya xad pengalaman. saya dok 2org jrle