Dah melahirkan

Sya sdh melahirkan kemarin baby girl jam8.40 am dgan berat 3.15kg.. Due spatutnya 4.4.2020 tp baby kluar awal sbb dah berak dlm perut. Alamdulillah smua normal?

Dah melahirkan
57 Balas

Mcm mne bleh jd mcm tu? Ad skit x sis? Sy deu 4/6 tpi contrak dh ad 10m²,. Td g chekup nurse suh g hospital tkot bby dh berak dlm pruk💆, awk bersalin Normal msuk ubt k x?

Subhanallah Allahuakbar cantiknya ciptaan Allah.. Tahniah sis.. ❤️ ❤️ Cute bby.. Selamat berpantang

😍😍😍😍 Bestnyeee da selamat.. Doakan kitorang yg tgh tggu turn ni k.. Hihi

Alhamdulillah.. Comel je.. Tahniah sis smoga ibu dan baby nya sihat2 selalu..

Tahniah sis..bersalin Di mana gov atau private?suami boleh teman x sis?

Tahniah sis. Mcmna sis tau baby dh berak?? Ketuban leaking ke??

Tahniah comel baby sis❤🎉selamat berpantang ye.

Syukur semua baik2😊😍Tahniah sis cutee baby

taniah cantik baby semoga sihat ibu dan baby

Thniah sis.. Doakn sya pn dpt bby girl jgk..