due date

sya scan dua kali ,sbb first scan tu nmpak kantung and usia bby tidak tepat dgn date last period .. .scan kdua kali ,bby dh nmpak and usia bby 10 hari lebih tua dari usia yg dijangka bdasarkan last period.. . boleh terangkan lbih lanjut tentang pkara ni? sbb sya pun hairan jugak laa? ..

2 Balas

Scan biasanya tak tepat dear.. ada yang scan baby berat 3kg. Keluar 2.6kg je.. paling dasyat.. scan baby girl keluar baby boy.. 🤭

5y ago

oh ya kah?😅 ..tq sis

Mcm sy haritu kandungan kecik seminggu..dr ckp sy ovoluate lmbt..tp bersalin dekat ja dgn tarikh period..