Sakit mata

Hi... sya rasa mata sy gatal and merah blh ke guna emo mata

2 Balas

Hi puan. Boleh. Tapi seeloknya rujuk doktor untuk dapatkan kepastian Sakit Mata tu puan. Sebab waktu mengandung memang badan kita sensitif sikit. Ada sesetengah ubat tak disarankan melainkan atas saranan doktor 😊 Maaf ya lambat jawab puan. Semoga puan dalam keadaan sihat sejahtera 🥰

Hi Puan, puan sakit mata ketika hamil ke? boleh jumpa doktor utk cek dulu. sebab ubat utk ibu sedang hamil mungkin berbeza.