tak tau tajuk apa nak letak?

Sya prgnt 20minggu, tapi perut still kecil. .sampai org sekeliling sya cakap, betul ke prgnt??. .smpai stress dibuatnya?. .badan rasa letih sngt, tapi still cergas, bejalan kesana kesini,. .lagi satu. .mcmna nak naik kan HB eya, hb sya rendah?. .ada tak tips utk sya?? Tolong eya FIRST BABY?

35 Balas

Awak minum pati delima gulsan , sesuai untuk ibu mengandung , banyak khasiat .. Dan awak kena kurangkan benda manis

sy pun 20minggu kecik jugak. tp bila tidur terasa dia cuit cuit kita. InshaAllah semoga sihat kedua duanya...

Dear nnt dh 8 bulan mcm sy.. Xlarat plk nk bwak perut😅6,7bulan xnmpk sgt, dh 8 bulan nmpk dn dh rse brat..

Sy pn kecik... lgpn 1st bby biasanya perut xnmpk sgt... yg penting masa scan saiz bby ikut perkembangan dia.

saya dh 33w pn nurse kata perut kecil ja..jgn ambil kisah jnji sihat ibu dan baby syukur la

Kalau nak naikkan HB cuba sis minum susu HL. Ada nurse cakap dengan saya boleh naikkan hb

sy sudh 34 w 32cm je bser dia sis. sy tak kesah yg pnting baby sentiasa sihat.

sy anak 5 smua perut sy kecik..yg penting baby sihat..jgn dgr ckp org

Jangan fikir sgt apa yang org kata,yang penting awak n baby sihat

Hb rendah amalkn mkn buah jambu batu banyak khasiat nya... 😊