Tolong sya ad petua tak

Hi sya nk tya ptt ke amik ubat thn muntah sya skrg dh 6w alahan teruk sgt muntah x hentii sakit kepala nk mandi apa semua x larat nk bngun x bermaya dh badan ni mkn pon x lalu nk telan ubat tmbh dra pon x boleh 😞😞 firstbaby#firstmom

17 Balas

Awal pregnant, saya jumpa doc n minta ubat tahan muntah.boleh lh control sikit.kalau tak tengok air masak pun dh muntah

kalau teruk sgt alahan..awk blh g klinik u drip air...biasanya alahn akn berkurang...blh refer dr

pregnant xleh suke2 mkn ubat.. better g klinik tny doc dlu 🤗

awak boleh beli ubat mual n tahan muntah dekat farmasi nama veloxin

1y ago

nurse yg suggest kt saya masa buka buku pink.. g swasta pun brand ni jugak disebut huhu...

Nak ambil ubat loya boleh tapi refer dengan dr

pergi klinik minta ubat tahan muntah

mkn gula2 mint. buah2an.