Alahan waktu sanding

Hi sya nk tnya sya ada mjlis sanding hri sabtu ni tpi sya tkleh tahan bau makanan dan asyik loya pening2. Ada tips tak ? Sya bru 8week 😞

2 Balas

Saya sebulan kahwin terus lekat, bunting pelamin katanya, masa tu time nk sanding, nasib tak alah, saya jadi waktu ptg pening2 ja, tapi waktu tu saya kerap kencing2, dengan pakai dressnya, siksa betul. hehe, buang air pun ajak adik, pegangkan dress meleret tu, tapi tak dak rezeki masa tu, saya gugur week 6.

2y ago

Sorry bru bca , sya pun kira bunting pelamin juga . Waktu sanding tu sya mkn breakfast dn mkn ubat elak muntah alhamdulillah sanding sya selesai dgn baik. Sya doakan awk mngandung lagi nnti . 😘😘

hi salwa , masa pregnant sebelum ni saya slalu bawak limau kasturi atau epal hijau , makan sikit2 atau pegang je letak kat hidung elak loya bau makanan 😅

2y ago

Skrg dh bleh bau skit2 sbb hdung trsumbat truk . Mntah dgn loya still ada 🥲 tapi tak seteruk awai2 ritu