selsema bayi 2 bulan

sya nk tnya mommies kat sni..kalau ank bru 2 bulan selsema bunyi mcm kahak tu nk buat mcm mne ye?

1 Balas

saya pergi klinik sis, nanti doktor sedut hingus sebab baby takreti buang hingus lagi. atau sis boleh tanya doktor brand sesuai untuk buang hingus baby macam sterimar tu. boleh buat sendiri katrumah

1y ago

Itulah kalau pergi klinik doc macam nak taknak je sedut. tapi dah kahak banyak takkan kita nak biar je kan. Saya ada pergi farmasi beli spray hidung air garam untuk baby, yang itu senang sikit dari sterimar