Hamil 7minggu

Hi.. sya nak tnya, blh ke bersama suami awal2 ni.. sebab haritu lepas bersama ada keluar darah.. adakah itu normal?#firstbaby #bantusharing

2 Balas

Due date kamu semua bila ye? Dah scan baby? Sebab lebih kurang saya

3y ago

Hi. Saya dah scan tadi. Kantung ada isi kecik sangat so doc tak nampak lagi and tak boleh nak confirm kan tu janin ke bukan. So kena tunggu lagi scan 2 minggu. Ikutkan scan tadi kandungan saya baru 5 minggu. Moga dengan izin allah, ada rezeki saya kali ni