Hamil 7minggu

Hi.. sya nak tnya, blh ke bersama suami awal2 ni.. sebab haritu lepas bersama ada keluar darah.. adakah itu normal?#firstbaby #bantusharing

2 Balas

hi sis. same goes with me. ada spotted darah selepas bersama. husband risau juga, then terus refer dr. dr, inform normal kalau kita tahu sebab apa spotted tu jadi. meana kita bersama dengan suami. just lepas bersama tu kena monitor. ada spotted darah lagi tak. kalau macam unstoppable, better refer dr. terus ya sis. normal juga ada spotted sebab rahim kita sangat sensitive skrg ni. even saya jalan banyak atau berdiri, ada spotted juga. macam saya tanya dr. boleh ke bersama untuk 1st trimester ni, dr. bagitahu boleh tapi saya dengan husband decide untuk stop dulu hahahaha sebab sayangkan baby, risau dkt baby. #1st baby juga #6weeks ++

Due date kamu semua bila ye? Dah scan baby? Sebab lebih kurang saya

3y ago

Hi. Saya dah scan tadi. Kantung ada isi kecik sangat so doc tak nampak lagi and tak boleh nak confirm kan tu janin ke bukan. So kena tunggu lagi scan 2 minggu. Ikutkan scan tadi kandungan saya baru 5 minggu. Moga dengan izin allah, ada rezeki saya kali ni