Minum Air Gula

Sya nak tnya, apa tips sblum minum air gula spya result ok, sya memang jnis yg x suka manis2, kluarga pun xda sjarah kncing manis tp stll risau coz ada kwn x suka manis2 fmly dia pun xda sjrah kncing manis but bla minum air gula sangkut... Risau.. #firstpregnent #25w

18 Balas

Xda tips, minum je macam biasa.. If kita mmg bkn jenis mkn manis inn shaallah result okay. Make sure pg klinik pg2 ambik no kalau lewat lagi lmbt dpt result. Lepas 2 jam baru ambil darah balik, yg penting lps minum air gula jgn g mna2 stay jer kat klinik. Takut result x cantik kalau g mna2