Assalamualaikum n hai

Sya nak tanya.. baru2 ne Sya ada rasa sakit kat bawah perut rasa mencucuk sehingga rasa x selesa.. lepas seminggu sakit tu Sya rasa dan xda. Tp skrg sya rasa sakit pinggang pinggang pula xboleh duduk lama.. ada ka itu tanda2 Sya mengandung??

1 Balas

Puan boleh buat ujian upt jika ragu2.. sbb simptom2 menghampiri period pun kdg hampir sama dgn mngandung..

4y ago

Puan, waktu suci bagi haid adalah selama 15hari, lepas 15hari suci, dlm 2mggu lebih atau selama 15hari lepas tu klu puan keluar darah yess puan tetap dikira uzur.. ramai jek yg uzur sebulan 2x, seksa sketlah klu yg jenis ade senggugut..huhu.. ape pun, sy cdgkan puan beli jek upt murah byk2 kat shopee or lazada, senang klu ragu2 main celup2.. klu x, spenjg ari x tnteram kan.. 😅