normal?

Hi, sya dh masuk 8 weeks. And 3 hari lepas baru start rasa mual2 dan tk sihat badan. Selera makan tu mmg tkda langsung smpai perut masuk angin. Ada effect kt kandungan tak kalau syg kurg makan. Selera makan tu mmg tkda langsung

10 Balas

Baby kurang dapat khasiat dri ibu..klau x mkn mcm mne baby nk mmbesar.sis cuba mkn yg bnda boleh msuk dgn tekak.sy mse 8w pn mual2 x leh mmasak ,tumisan pn x leh.tp sy pkse mkn jgk tp skit.lg stu x bleh biar prot ksong lg buat rse mual.

4y ago

InshaAllah. Amin. Terima kasih sis 😊