Baby bump tak jelas and pergerakan baby

Sya dh 16w, baby bump ada tp x bape nmpk.. kwn² ada tegur knpa x nmpk.. it's normal ke? And pergerakan x rasa lg cuma ngilu² tiap mlm. Itu dikira baby gerak ke? #firstmom #firstbaby

27 Balas

Tersangat normal..16weeks bru besar mna je..kawan awak nk tgok bump awak bsr bas ke..kdg org yg lebih2 mmbuatkan si ibu ni fikir bkn2.. Bdn stiap org berbeza..ada yg smpai nk beranak bump masih kecik mcm 5-6 bln..dont worry okay..its normal tambah2 lg 1st pregnncy