Baby bump tak jelas and pergerakan baby

Sya dh 16w, baby bump ada tp x bape nmpk.. kwn² ada tegur knpa x nmpk.. it's normal ke? And pergerakan x rasa lg cuma ngilu² tiap mlm. Itu dikira baby gerak ke? #firstmom #firstbaby

27 Balas

sy 14w .. bila bring terlentang nmpk bonggol kecik, sy pun tak psti tu apa . tp bila tekan keras . tak bergerak pun . tp sllu dia mcm berpusing kejap kiri , kjp kanan , kjp bawah . dan kalau rasa perut tu nt rasa mcm letup2 kat dlm . sy pun takpasti tu bby gerak atau apa ..sbb slmani tkde mcmtu . tiap mlm je rasa bila nk tido .

12mo ago

oh yeke . tq sis