Baby bump tak jelas and pergerakan baby

Sya dh 16w, baby bump ada tp x bape nmpk.. kwn² ada tegur knpa x nmpk.. it's normal ke? And pergerakan x rasa lg cuma ngilu² tiap mlm. Itu dikira baby gerak ke? #firstmom #firstbaby

27 Balas

16w terlalu awal lgi awak...saya skrng 17w 5hari nampak sikit je baby bump... kalau rasa baby gerak2 pon jarang....selalu nya payah nak perasan sebab baby kecik lagi...kalau dah 6bulan dah besar sikit insyaallah baru rasa