KURANG MAKAN

Sya dah pregnant 21 weeks..tpi sya kurang makan laa...sehari sekali je makan nasi..kdang² mkn roti atau biskut..ada apa² effect x tuk bby...

2 Balas

Sis cuba minum susu or mkn buah² .. kalo xde selera nk mkn nasi makan benda lain..sbb bnyk kes sy baca kt fb dri ibu² hamil.. kalo berat baby kecix 32week 34week pun kena paksa bersalin... Mnx jauh la kan.. sy pun telan je semua demi baby hahaha 😂😂😂 sbb kalo dipaksa bersalin awal lg sedih baby kena tahan wad sampai berat baby stabil. Rumit la jdnye.. jd better sis jaga² dari 21weeks..sbb xlama dah tu pejam celik pejam celik jd mcm sy skrg da 34weeks..

Susu wajib minum ya..