Alhamdulillah

Sya dah cek lgi guna clearblue alhamdulillah rzeki tahun nie..Kakak nye dah 8 tahun. Doa kan smoga bby sht2, smua berjln dgn lancar...Aamiin

Alhamdulillah
15 Balas

alhamdulillah.. sama dgn saya. anak sulung sy pun 8tahun jugak. this is my 2nd pregnancy.. skrng dh 29w. doakan saya jugak ya..

3y ago

Aamiin..InsyaAllah

Tahniah sis ☺️❤️ Aaminn mudah-mudahan baby sis sihat dan segalanya dipermudahkan.. doakan saya masih menanti 🤲🏻

3y ago

Aamiin..InsyaAllah sis..Doa usaha...Tq doa kan..

Tahniah sis ❤️.. Sama la kita, 8thn baru ada rezeki... Dh mcm pregnant anak 1st blk...

3y ago

Btol tu sis...Ank pertama dah besar.Pndai nak adik.. ..

Klau guna yg tu bolh thu ke dah berapa bulan. ke yang 3+ tu benda lain ?

3y ago

Yelah. Sama lah sya..Nie dah 6mggu lebih..nak msuk 7 mggu

tahniah, semoga dipermudahkan segalanya.. InshaAllah Aamiin ☺️❤️

Tahniah sis..semoga dipermudahkan segala urusan..

3y ago

😊

tahniah sis kita sama..sy dah 6week 1day

3y ago

Tahniah kt sis jgk..Smoga kndungan kite slmat smpai bersalin...

Alhamdulillah 😍 tahniahh sis 🤗

syukur alhamdulillah.Tahniah🤩

alhamdulillah.. tahnia ye