menghitung hari

Sya counting days... And agak gementar nak menghadap delivery day... Anak first and xde pengalaman.. Mcm ne ye.. Untuk memudahkan bersalin.. Senang delivery.. Ade pape tips x

2 Balas

Bykkan berjalan n di labour room pn ketika xsakit kontraksi berjalan lah...sy tahu tips ni dr pregnant ank 1st lg, tp cuma amalkn masa nk bersalin ank yg ke lima, mmg sgt membantu

Banyakkan berjalan sis... Supaya cm cepat buka.. Jgn duduk... Bawa bby dlm perut bercakap... Saya mcm tu.. alhamdulillah..

5y ago

Semoga d permudahkan untuk melahirkan dan semoga kedua2 sihat... Aamiin...