Counting Day

Today 36week4day Jumaat 25/06/2021 Kna buat swab test Sabtu Check In wad n ccuk dexa Ahad ccuk dexa skli lgi Isnn 37week Delivery Kna delivery awal sbb bby twin,ada plak Gdm insulin & metfomin,bby sonsang kpala kat ats.. Excited pn ada takut pun ada..😊 Doakn sya dan bby twin selamat n bby sihat ye Momy yg sma menunggu hri smoga dipermudahkan proses bersalin ye😍 #First_Baby #babytwin

2 Balas

Sma lh kta sis. Sy pun 36wks4day hri ni. Smoga dpermudahkn urusan sis. Congrats dpt twin 🥰🥰🥰

Semoga d permudahkn urusan..aaminn