dua date bulan 13/12 , ptut sdia brg sbulan awal atau tggu dkat2 due date je?

sya cdang nk prepare brg bulan 11 ni tpi x trlalu awal ke? skrg sya 32 weeks.

22 Balas

sy due 19/12, masa kandungan 6 bulan dah siap basuh baju baby packing dalam ziplock siap dah semua ehehehe😁excited telebih

elok lah masuk 7 bulan dh siap beli smuaa septutnyaa kalau pape senang dh siap smuaa kalau hujung2 kita nk rehat x lrt dh

Sptutnya dh msuk 7 bulan (3rd trimester) kandungan kena prepare dh brg2 pnting sbb baby boleh kluar bila2 masa😀

Yg sangkut gdm boleh prepare awal. Sy dah siap basuh2 baju baby cuma nk packing masuk beg malas betol..

its better sedia awal.. sblom 37 weeks.. kalau blh 35 weeks to dah get ready dah..

Dah boleh prepare dah awak😀 semoga dipermudahkan urusan kita semua ya ibu ibu

DD 12.12. 22sy dh prepare yang guna semasa d hospital jer. yang lain otw

due date Sy 14/12 brg dh prepare 85% nurse pon dh ingatkan awal2

Prepare awal lebih baik. Bersedia dari sekarang. Senang nanti

sama due , baru beli baju bby 4helai 😅