bersalin kandungan 38 minggu

sya ade kencing manis ketika mengandung, pastu kena cucuk insuling pagi ngan mlm .... sape pernah kena mcm ni, genap 38 minggu kena bersalin??

6 Balas

sma sy sis.. kna bersalin 38week xblh lebih..sy sangkut kencing manis time pregnant..sblm pregnant xde pown..,😓

1w ago

Apa maksud microsonic baby?

tpi sya x thu lgi czer ke normal sbb dia nk induce dulu mcm mna

5y ago

Biasenya kalau baby or mommy xde masalah dorg akan try utk normal dulu.... n akan pantau sentiasa dgn kerap bwt ctg utk cek jantung baby... bykkan berdoa n pujuk baby yea.. semoga dipermudahkan n selamat semuanya..

Saya czer. Dlm 38 minggu dh mmg kene potong. Hehe

selepas lahir baby masih kena insulin ke?

Yea sis, 38week kene induce...

Berat baby skrg brapa sis?