Loya Tekak

Sy x lalu la nk minum air masak sejak pregnant ni..risau dehydrate..kalau minum segelas tu trs kembang tekak rasa, muntah blk..camne ya..sy paksa diri jgk minum skit2..kalau berkumur pun, loya tekak jgk..pelik btl kali ni..padahal sblm ni sy mmg kuat minum air suam, ice kurang.. Mommies, blh share sesuatu x? #9wks

14 Balas

Sama macam saya.... Sekarang sy 8week pregnant... Kalau nk minum air putih memang loya n nk muntah... Bila minum air sejuk, ok je tp tu pn sekejap je ok.. Bila rasa sejuk tu hilang, rasa nk muntah semula... Nk berkumur ambik wudhuk pn xboleh. .. Risau jgk tkt dehydrate...

5y ago

Last period bila dear. Dah scan ke?